Снимка: БГНЕС
fallback
Броят на бежанците и мигрантите, които живеят в Германия, е намалял за първи път от девет години насам, съобщава "Дойче веле".
 
Според информация на федералното Министерство на вътрешните работи общият брой им брой е 1,31 милиона. Това е с около 50 000 по-малко в сравнение с последните шест месеца. Тези, които търсят убежище в Германия и тези с отсрочено изпълнение на депортиране, са 450 000, а това е с 15 000 по-малко от предходното полугодие, предава БГНЕС. 
 
От вътрешното министерство уточняват още, че тази статистика е свързана с изтичането на срока на действие на специалния статут. "Значителна част от тях" вече не живее в Германия.
 
Улла Йелпке от Лявата партия в Бундестага отправи критики към политиката на правителството в областта на миграцията. "Ние разполагаме с място, за което свидетелстват цифрите. В същото време десетки хиляди хора, търсещи закрила, се намират в недостойни условия в европейските страни на влизане", заяви тя и подчерта, че Германия не трябва да бяга от отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Гпго

преди 3 години

Ммм да. Франсетата вече са чернокафеви ме.лези от незнайни родители, вдетенени егоисти с безцелен живот. А да не ви разказвам как, че да свикваме по-бързо, от министерството на пропагандата ни обработват по видеоточката. Социално инжинерство и Каквото трябва да се случи ще се случи!!

14

Ива

преди 3 години

Проф. Гунар Хайнсон: 700 милиона африканци са готови да мигриратВ ютубето има Интервю с Професора - обяснява как от 2006 до сега знаят че децата на мигрантите в училище са катастрофа и за нищо неставата (да им 1-2 изключения.. но 99% са катастрофа). На немски видеото е "Prof. Gunnar Heinsohn: 700 Mio. Afrikaner wanderungsbereit" и в него обеснява какво ги чака. щото Германия има най-великите социални помощи на света. ако удариш 6ца от ТОТО-то - парите рано или късно свършват.. социала никога..

13

Ива

преди 3 години

Макрон предизборно иска да вземе гласовете на Льо Пен.БейбиБуумърите в пенсия отиват.Във Франция няма кой да изработва вече социалните помощи... Имат около 8-9 Милиона Араби и толкова Негроиди - и повечето са на помощи...Опитаха се да ги излъжат Франсетата, като ги накарат да робуват до 70години... Белите да работят до 70 години, за да има социални помощи за другите...И да си платят за самоунищожението.. Франция е пред гражданска война дами и господа.. Изчакайте няколко месеца - година..

fallback