Снимка: БГНЕС
fallback

Белгийското кралско семейство с още един член - извънбрачната дъщеря на бившия крал Албер Втори беше призната за негово законно дете.

След продължило седем години съдебно дело, Делфин Боел получи титлата принцеса и името Сакскобургготска.

Бившият крал на Белгия Албер Втори се подложи на ДНК тест за бащинство.

52-годишната скулпторка е родена от връзката на крал Алебер Втори със Сибил джо Селис Лоншам през 60-те години. Тогава той вече е бил женен за бъдещата кралица Паула.

Бившият белгийски крал отричаше твърденията, че е баща на Делфин, но съдът го задължи да се подложи на ДНК тест, който доказа бащинството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

AntiCOVID

преди 3 години

Незабавна оставка на правителството на Бойко Борисов, ако утре локомотив 45 159 бъде подаден на влак 3621!!!!!!

12

AntiCOVID

преди 3 години

Хораааа плаче ми се! Хипер гига мека *** локомотив 45-159 в момента пристига в Самуил с влак 90205 и предстои да се прегарира на влак 9646 за Г. Оряховица, следователно след това на влак 2626 за София! Нали се сещате какво следва? Утре ме чака брутално мъчение на влак 3621, като ще ме кара мега бруталният *** 45-159 "Цвета Караянчева - Миризливата".Хора, моля, помогнете ми да се отърва от тази напаст! Блокирайте някъде влака по трасето, направете блокада на гара Русе разпределителна!

11

ПроСоТо

преди 3 години

хубаво е че все пак са уточнили,че въпросната НЕ е "незаконно дете", а просто ИЗВЪНБРАЧНО!..НЯМА "незаконни" деца,независимо как са заченати!!!!!!..Иначе:-"Сакскобургготска"...?..Защо това словосъчетание ми напомня за "единъ",когото май забравийме отдавна?.."българин" май беше..Почти като тая..

fallback