Снимка: БГНЕС
fallback

Властите в Испания обявиха, че страната е безопасна и има само локализирани, изолирани и контролирани огнища на коронавируса, предадоха Ройтерс и ТАСС.

Oще по темата

По-рано властите във Великобритания съобщиха, че ще подлагат на двуседмична карантина всички пристигащи от Испания. Говорителка на испанското външно министерство заяви, че Мадрид "уважава решенията на Великобритания" и поддържа връзка с властите в Лондон.

Разпространението на коронавируса в Испания е забележимо по-слабо в сравнене с април, но след смекчаването на ограничителните мерки в страната все по-често се откриват локални огнища на заразата. По данни на испанското здравно министерство на територията на страната има 224 такива огнища.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Обективен

преди 3 години

До 8 да беОпитът показва, че най-много лъжат тези, които казват, че най-много лъжат социалистите/комунистите.

9

Анонимен

преди 3 години

Испания има седем пъти повече население от България. Когато в България има 300 новозаразени, в Испания трябва да има 2100, за да са зле колкото нас. Те бяха стигнали в началото на юни до около 210 новозаразени, после постепенно ги увеличаваха до преди две седмици, когато имаха около 500 на ден, но в последните две седмици броя на заразените се увеличи повече и сега е 1520 средно на ден за последната седмица. 1520 в Испания, са като 220 заразени в България. За последната седмица в България са 239

8

Да бе

преди 3 години

Както винаги, най-силното оръжие на социалистите е безочливата лъжа, па от каквато и националност да са ! Сума ти държави се затвориха отново за тях, или предупреждават гражданите си да не пътуват натам, а тия се бият в гърдите, че нямало нищо - и това при условие, че в много области отново въведоха извънредното положение и строгите мерки ! От самото начало започнаха управлението си с нагли лъжи, и все така си продължават !

fallback