Снимка: БГНЕС
fallback
Нидерландия извади България от списъка на безопасните за пътуване държави и въведе 14-дневна карантина за тези, които пристигат от страната ни.
 
Белгия пък постави страната ни в оранжевата зона – страните, до които се пътува само в краен случай. Наскоро подобни мерки предприеха Унгария и Австрия, като последната дори забрани всички пътнически полети до България.
Oще по темата
 
Министерството на външните работи публикува на сайта си интерактивна карта с актуална информация за начините за преминаване на държавните граници в условията на COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Анонимен

преди 3 години

Не им робувай! Ти си свободен гражданин! Друг път роби! Бъди с достойнство!

59

Анонимен

преди 3 години

Европа за протестантите. Католици и православни аут!

58

Анонимен

преди 3 години

В началото на епидемията от Нидерландия изхвърлиха като кучета болни роми , които се завърнаха тук и изпозаразиха яко, за което много им благодарим. Може би така разбират европейската солидарност. В Белгия смъртността от вируса е една от най-високите в Европа, не се справиха въобще, а и продължават да не се справят. Българите са им най-малкия проблем. Ще ни вдигнат карантината като няма кой да сменя памперсите на старците им, да бере доматите и да коля добитъка! Ние сме новите европейски роби!

fallback