Снимка: БГНЕС
fallback

Над 500 нелегални мигранти са пристигнали последните два дни на италианския остров Лампедуза, използвайки спокойните води на Средиземно море, за да стигнат до Европа.

По данни на Международната организация по миграция (МОМ) девет малки кораба и по-големи лодки пристигнаха от Тунис в четвъртък с общо 116 души. Други 434 души пристигнаха в петък, те бяха на 7 лодки и два по-големи кораба от Либия, допълва БГНЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Мен

преди 3 години

Интересно какво правят с лодките. Пращат ги обратно за още? :)

16

Христо Христов

преди 3 години

До ikarТе там е работата, че са от другите мюсюлмани... дето ще се сбият с турските. Затова и ердо не ги праща насам, за да не ги омеша и след време ледно да си приобщи турските региони у нас.

15

Правосъдие

преди 3 години

Мигранти или бежанци?разликата е важна, макар че и да имат човешки и законни права, но бежанците с опасност за живота имат право на незабавно убежище. Но за да спрат безчинствата на турския ислямски режим,който приема бежанци само за да взема милиони от ЕС,а ги обрича на глад и репресии,принуждава да приемат радикалния ислям и да се бият с ислямски терористични групи срещу християни евреи кюрди затова ООН трябва спаси бежанците,но дапрати християни в християнски страни,ислямисти- в мюсулманск

fallback