Снимка: БГНЕС
fallback

Групата на ЕНП напълно подкрепя правителството на Бойко Борисов в усилията му да защити икономиката от отрицателните последствия от кризата с COVID-19, в борбата срещу корупцията и в напредъка в процеса на присъединяване към еврозоната. Това пише Манфред Вебер в официалната интернет страница на ЕНП.

Oще по темата
Групата на ЕНП стои твърдо зад постигането на членство на България в еврозоната и е убедена, че правителствената стратегия и програма ще постигнат резултати в интерес на българските граждани и фирми.

Каквито и да са политически действия, които подкопават независимостта на съдебната система и пречат на борбата с корупцията, ще подложат на опасност успеха на България в Европа и ще върнат назад конкретния напредък и подкрепата за България, които наблюдаваме през последните години, пише още Вебер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

Анонимен

преди 3 години

Поредното доказателство, че ЕС действа в ущърб на България.

117

Анонимен

преди 3 години

"политически действия, които подкопават независимостта на съдебната система и пречат на борбата с корупцията"-- къде този неграмотен немец, кукла на концивижда независимост на съдебната система?И тя изобщо не се бори с корупция, а самитеполитици искат да узаконят по различни начиникорупцията както е в сащ.

116

Анонимен

преди 3 години

Българите искат оставката набанкянския дерибей, а този третополов вебер да си гледа работатав германия и да не се меси.

fallback