Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед

Овладяно е напрежението в град Мондрагоне, където беше открито огнище на коронавируса в жилищни блокове, обитавани предимно от български сезонни работници.

Губернаторът на област Кампания Винченцо де Лука обяви, че сънародниците ни ще останат под 15-дневна карантина.
 
Създадени са пропускателни пунктове. Националната служба за гражданска защита ще доставя храна на близо 700-те обитатели на жилищния комплекс, който ще остане под "строга изолация".
 
Вчера напрежението ескалира, когато българските работници бяха помолени да не напускат комплекса. Това не се хареса на сънародниците ни и те няколко пъти се опитаха да пробият загражденията. Някои от тях дори хвърляха столове през терасите.
Oще по темата
 
Евродепутатът Ангел Джамбазки снощи запита пред телевизия Bulgaria ON AIR,  кога тези хора са българи. 
 
"Италия да се замисли сега как да се оправя с тези европейски граждани, нали ни учеха на демокрация? Не става дума за расизъм, тези хора дори не си мият ръцете, те не спазват хигиена и дистанция. Като са в България не искат да са българи, като са в чужбина са българи", посочи той.
 
Той е на мнение, че най-много случаи на заболели от коронавирус има в ромските общности. 
 
"Тези наши необразовани съграждани, без съвест, без осигуровки, се качват най-безотговорно на самолет и заразяват българи наред", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 3 години

Ха интегрирайте, де !? Що не интегрирате ? Нали бяхте много ербап ? Все санкции и глоби ни налагате от 100 години, че не сме можели да ги интегрираме ! Ха сега, вие като толкоз можете, интегрирайте си ги ! Халал да са ви всичките... ...ако трябва и някой лев ще съберем да ви доплатим...

44

Анонимен

преди 3 години

Това са български граждани от ромски произход. Това са ромите и съседите ви в Бъглария, за които защитавате и се застъпвате за тях. Но в България, ако ви ги посочат с пръст от други страни, не ги защитавате.Да си дойда на думата, вие ги учите че могат да разполагат, бият и лъжат повечето хора, а после не спадат към тази народност. Мен лично, ми изядоха живота, но те са в услуга, а аз не и страдам. Резултата е налице.Българи са. И ми казано че ще страдам, заради едни пари на едни роми.

43

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 3 години

Колкото и да не съм предубеден виждам само любимци на БХК,"Америка ЗАД България"и други антибългарски организации и фондации,пара-зитиращи както върху гърбът на своите питомци,но така и върху целият народ.От балконите изхвърлят мебели не българи ,а различни видове лАУмпени и ГеДенерати

fallback