IStockphoto
fallback

Омръзна ли ви да приготвяте едни и същи манджи докато си стоите вкъщи? Понякога е хубаво да си отпочинете за малко от традиционната българска кухня и да смените вкуса с нещо екзотично. Ето например пролетните рулца, които са най-популярното предястие в Азия. Те се приготвят на висока температура и са изключително вкусни.

 
Макар много от нас да правят пролетни рулца с обикновени кори, те стават най-хубави с оризови, които се използват в оригиналните тайландски рецепти, една от които ще ви представим днес.
 
Какви продукти са ви необходими за пролетни рулца със сурими?
 
– специални оризови кори за пролетни рулца (12 броя);
– 100 г ролца от сурими;
– 100 г сирене (моцарела);
– 100 г крема сирене;
– 1 ч. л. сос Уорчестър;
– 1 скилидка чесън;
– 1 ч. л. лимонов сок;
– олио за пържене;
– сусам;
– няколко стръка пресен чесън;
– сол и черен пипер на вкус;
– сос от сладки люти чушки на вкус.
 
Как да приготвите пролетните рулца четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Славомир

преди 3 години

Пържат ли се или се готвят?

22

Ути Бъчваров

преди 3 години

Черно пиперче слага ли се?

21

Ловец и Рибар

преди 3 години

Едно свястно шкембе няма къде да изяде човек, да не говорим за дреболии по касапски и бели бъбреци. Тая рецепта не става даже за инстаграм, камо ли за ядене.

fallback