Снимка: БГНЕС
fallback

Три града във Северозападна Франция ще затворят плажовете си само дни след отварянето им. Причината е, че твърде много посетители пренебрегват правилата за социална дистанция, предаде АФП, цитирани от БНР.

Oще по темата

Властите заявиха, че местни жители са поискали затваряне на плажовете преди утрешния празник в страната, на който се очакват много посетители на атлантическия бряг.

Стотици плажове във Франция отвориха отново затворените за два месеца плажове за тичане, плуване и риболов, след като страната облекчи ограниченията. Но на повечето места остана забрана за плажуване или пикници, за да не бъде допусната втора вълна на Covid-19.

Правителството смята, че карантината е спасила десетки хиляди животи, но икономиката, и в частност туристическият сектор,  пострадаха тежко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

ДртПрч

преди 3 години

Никой повече няма да им търпи мерките и ограниченията. Свободни хора сме, не китайци.

4

Анонимен

преди 3 години

До СтоянКво да спазвам бе оффца .. на измисления им сценарии се разшиха конците и отдавна вече замо кукундрели и мал00умници като теб вярват на сценката за "опасния вирус" и ходят зомбирани и с наморници, че и проповядват по форуми .. жалко е отстрани ..

3

Стоян

преди 3 години

Напротив, тия евро*ейци излязоха по- големи *** от нас. Ние можем да спазваме там са разглезени.

fallback