Снимка: БГНЕС
fallback
Общият брой на смъртните случаи от коронавирус във Франция вчера се е увеличил с 348 и достигнал 26 991. Така страната изпревари Испания, която е дала 26 920 жертви от COVID-19, предаде Ройтерс. Така Франция се нарежда на четвърто място в света по брой жертви след САЩ, Великобритания и Италия.
 
Здравното министерство в понеделник съобщи, че броят на хората с коронавирусна инфекция в болници е намалял отново - до 21 595 пациенти от 22 284. Низходящата тенденция от последните 4 седмици се запазва. 
 
Броят на хората в интензивни отделение след прекратяване на 55-дневната карантина продължава да намалява - със 170 пациенти или 6,3% до 2542 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Баи

преди 3 години

Франция много години е монархия - нормално е да обичат коронатаНищо не се писа за операция - резилиус как вьрви

9

Жоро

преди 3 години

До Анонимен Прав си - Русия вчера беше втора по брой на заболели, на авторката на статията май не чете бълг.преса, или пък (както за много хора) - не вярва на БГ.преса и я игнорира.

8

Анонимен

преди 3 години

Добро здравеопазване има тази страна в която има най-голяма грижа ,Ввижте броя на заболелите в САЩ и Русия и вижте колко са излекувани в САЩ и Русия и тогава говорете.У нас приемат по няколко болни в болница и ще ми говорят за адекватна грижа.

fallback