Снимка: БГНЕС
Британският премиер Борис Джонсън разкри, че са били направени специални планове за действие в случай, че почине. Министър-председателят на Великобритания разкри в интервю пред "The Sun", че му давали литри кислород, за да го поддържат жив, пишат от Bulgaria ON AIR
 
"Беше много тежък момент, имаше стратегия, ако бях починал. Не бях в добро състояние, затова имаше резервни планове за действие. Бях с маска, чрез която ми подаваха литри кислород", сподели Джонсън.
 
Той разкри, че не разбирал как здравословното му състояние се е влошило толко много за няколко дни и защо не се подобрява.
Още по темата
 
Само 17 дни след като беше изписан от болницата Джонсън стана баща. Синът му се казва Уилфред Лоури Николас, като последната част от името му е в чест на медиците, които се грижили за премиера в "Св. Томас" - Никълъс Прайс и Никълъс Харт.
 
"Чупил съм си пръст, носа, китката, ребро. Буквално се е случвало да си чупя какво ли не. Никога обаче не ми се е случвало нещо толкова сериозно. Мислех си, че няма лечение на това", споделя Борис Джонсън за престоя си в болницата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase