Снимка: Pixabay
fallback
Туристите ще бъдат добре дошли да прекарат почивката си в Гърция това лято, но при правила за социално дистанциране, за да се предпазят хората от заразяване с коронавирус, заяви гръцкият министър на туризма Хари Теохарис, цитиран от CNN, пишат от Bloomberg TV Bulgaria
 
Той изтъкна това, че Гърция посреща туристи вече повече от 50 години. 
 
"Искаме да продължим да показваме гостоприемството, с което сме много известни", каза още Теохарис.  
 
Министърът добави, че туристите ще могат да се чувстват в безопасност в Гърция, тъй като страната ще предприеме редица строги предпазни мерки. 
 
"Гърция е безопасна страна и в много случаи, съжалявам, че го казвам, е много по-безопасна отколкото вашата собствена страна", заяви той пред BBC. 
 
Министърът на туризма допълни, че се надява до началото на летния сезон "здравните технологии" да бъдат по-напреднали, така че да благоприятстват по-безопасно пътуване.
 
"Много е вероятно да имаме някои изисквания", каза Теохарис, като се позова на предложението туристите да се тестват за коронавирус преди да бъдат допуснати в Гърция. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

До 25

преди 3 години

Я ОТНОВО се пробвай -откога е СССР,а кога е ЕС ...ей ,трескат глупости ...

16

Анонимен

преди 3 години

До 22 Разходи се до Албена и виж колко пари ще ти вземат Русалка и там вземат пари Ама човек веднъж се лъже

15

Анонимен

преди 3 години

Продажните българи пак започнаха да плюят срещу родината си и сънародниците си.Кой както си го направи е по родното черноморие има и хубаво има и лошо има евтино има и скъпо .Същото е и в гърция обаче там никои не ви разбира и не ви се кланя за 2то лева.Иначе сте си същите ***.

fallback