Снимка: БГНЕС
fallback

Стотици столове са поставени пред Бранденбургската врата по време на протест в германската столица Берлин.

Собствениците на заведения и членове на германската общност по гастрономия организират така наречения протест на "празните столове" в знак на несъгласие срещу въведените ограничения като мярка срещу коронавируса.

Те твърдят, че липсват субсидии, краткосрочна помощ и облекчаване на мерките, насочени към техния бизнес.

Германското правителство и местните власти започнаха да обсъждат постепенното прекратяване на ограниченията, предприети за справяне с разпространението на коронавирус SARS-CoV-2, причиняващ болестта COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

* Приятел - в Нужда се Познава*,ВаТтаБългарска Народна Поговорка Турция е Първата Държава - Която ни Изпрати Маски и Медикаменти, Турция Започна серийно производство на Инхалатори - по 5000 на месец, Турция Не е в ЕС - но ни Помогна,Германия - какво направи за Нас - Абсолютно Нищо ??? Само дето се Заяжда - че в Хипермаркетите - Трябва да има Щанд - Произведено в Република България !!!Турция , е държава Х - и името и Историята - Нямат Значение !!!Но, Първата Държава - Трябваше да е Германия

16

Е?

преди 4 години

Тез и те ли са от мутроморието, а ***?

15

До 15

преди 4 години

Нито е в историята, нито ще изчезне. Хората са социални животни и винаги ще ходят по заведения и ресторанти. Въпроса е, ме този бизнес не може да си позволи да бъде толкова гъвкав, нито е от такова значение за хората, за да се трансформира в такива условия и да изплува.

fallback