Снимка: БГНЕС
fallback
Най-малко 124 736 случая на заразени с коронавируса са регистрирани в Испания от началото на епидемията в страната, съобщи испанското министерство на здравеопазването. 
 
Според информацията 11 744 души са починали, а 34 219 пациенти са се възстановили. В петък следобед Министерството отчете 117 710 случая и 10 935 жертви на епидемията. Стана ясно, че 809 души са починали само за ден в страната. 
 
В Италия са открили 119 827 случая на заразени с COVID-19. В събота Министерството на гражданската защита на републиката ще обяви актуализирани данни за разпространението на болестта. В момента се наблюдава стабилизиране на темпа на растеж на броя на заразените в Италия. Очаква се и постепенно да намалее броя на откритите случаи. 
 
Испанските власти също твърдят, че страната е достигнала пика на разпространението на коронавируса. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Ами, да...

преди 4 години

Има голям ефект в Италия от руската помощ.УЛИЦИТЕ СЕ МИЯТ РЕДОВНО И ДЕЗИНФЕКЦИРАТ!ЯВНО РУСНАЦИТЕ ГИ БИВА В ТОВА!АМИ, МОЖЕ ДА ИЗМИЯТ И УЛИЦИТЕ В СОФИЯ!ЗАЩО, НЕ...??!

23

о, да ..!

преди 4 години

Не знам какво става с този вирус, но живота там е добър.Погледнете какви ковчези има там.Аз подобно нещо въобще и не мога да сънувам.

22

Анонимен

преди 4 години

До "А защо едните ковчези са по-красиви от другите? - или някои си заминават със връзки."Кои ти харесват повече. За себе си бих избрал този изчистения модел, без излишни чупки.

fallback