Снимка: БГНЕС
fallback

Евродепутатът Ангел Джамбазки се е поставил сам под карантина в Брюксел, обясни той пред bTV. Има подозрения, че негови сътрудници в Европарламента са заразени с коронавируса.

Джамбазки обясни, че от миналия понеделник се е изолирал и 14-дневната му карантина изтича следващия понеделник, обясни евродепутатът.

Oще по темата

"Виждаме примера с Италия – неспазването на правилата. Далеч по-разумно е да спазваме изолация. За няколко седмици нищо няма да стане. Да няма излишни разходки", апелира евродепутатът.

"Видяхме как реагираха много други европейски държави, а този път в България мерките бяха навременни", заяви зам.-председателят на ВМРО.

Лицата, които са се върнали от чужбина, да са строго контролирани, да се вземат мерки в махалите, призова Джамбазки.

Нашите мерки са навременни в България, смята още той. Основното притеснение е обаче, че някои граждани си мислят, че това е някаква шега, добави евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Пияницата

преди 4 години

Тоя мишок не го ли е срам да се появява публично! Говори даже и за морал, моля ви се! Поучава възрастните хора! Боже, каква наглост! Ало, ей, нямаш ли малко чувство за неудобство, бе! Трябваше да те изхвърлят от ЕП като мръсно коте след като шофираше пиян! Майко мила...., Какво безочие!

29

Анонимен

преди 4 години

Това ли е най-важното,няма ли за какво друго да пишете?Журналистите се оплаквате,когато някой ви натисне,а не се виждате.Занимавате общественото внимание по един или друг начин с този тук.Недостойно е.

28

Затворен в тоалетнат

преди 4 години

Нервен срив горкият. Няма любимата марка да му люсне един шот.

fallback