Снимка: БГНЕС
fallback

Министерството на труда и социалната политика (МТСП) в партньорство с Агенция по заетостта планира да проведе Кариерен форум за българи във Великобритания на 7 март 2020 г. в Посолството на Република България в Лондон. Предстоящото изложение е част от инициативата на МТСП  да организира форуми в чужбина за мотивиране и привличане на български граждани, учащи и живеещи извън пределите на родината, да намерят своята професионална реализация в България.

Oще по темата

По време на кариерния форум в Лондон, българските студенти и млади професионалисти ще бъдат запознати с възможностите за реализация у нас и ще имат възможност да осъществят директен контакт с фирми-работодатели. Участието на фирмите-изложители е безплатно. Те ще имат възможност да публикуват безплатно своите работни места на сайта на EURES България – www.eures.bg, да получават документи за кандидатстване по обявите си и да поканят за интервю на форума одобрени кандидати.

На кариерните форуми участват компании от различни сектори на икономиката и индустрията – финансов, застрахователен, образователен, здравен сектор; IТ; бизнес; хранително-вкусова, химическа и машинна промишленост; услуги и логистика и др.

По данни на британската Агенция за статистика във висшето образование броят на студентите от България в Обединеното кралство  е над 6000, които се обучават в повече от 50 направления.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Тошко Африкански

преди 3 години

За минимално по часово заплащане много лесно се намира работа на всякъде в Европа. Не ви трябват никакви връзки - приятели ,познати, роднини и т.н. На тези кариерни форуми е пълно с посредници търсещи гений работеши на минимално заплашане...

2

Анонимен

преди 4 години

Hahahaha!!!! Varnete se za da vi spretnat proverka I da ne vi priznaiat dohodite I da go oblojat. Lichen opit. Dobre, che shefa pak me prie na rabota. Direktno obratno!

1

Анонимен

преди 4 години

От Лаййнняррияяя нищо не искам!

fallback