Снимка: Ройтерс
fallback

Започнаха първи стъпки към преодоляването на политическата криза в Испания, съобщиха от Bulgaria ON AIR.

Сегашният премиер на страната Педро Санчес получи подкрепата за сформиране на коалиционно правителство на най-голямата сепаратистка партия на Каталуния.

Републиканската левица на Каталуня, която държи 13 места в парламента, заяви, че ще се въздържи от правото си на глас при вота на доверие, който ще е през следващата седмица.

По този начин излиза възможността да се сформира ново правителство на Педро Санчес. Двете формации са се договорили да започнат открит диалог за бъдещето на Каталуня.

Вече година продължава политическата криза в Испания. Вече два пъти се проведоха парламентарни избори, но мнозинство така и не успя да се сформира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Опасни лични карти

преди 4 години

Иначе за манипулиране на тълпите се ползват нагло престъпни тежко терористични и спец раз съоръжения вкл холограмни оръжия инсталирани в лични документи. Подобни са и манипулациите в ХОНГ Конг,Чили,преди години срещу Сирия,Украйна,Турция,Йемен,Либия..

5

Iordan Ivanov geolog

преди 4 години

По време на тестове за анти климатични оръжия провеждани от мен във Великобритания пристигнаха колеги от Испания. ПО специфични трайни увреждания на телата им- "Маслинов синдром бе констатирано отместване на климатичната охрана минус 13 000 пункта.Анализ на информация от тежко увредени региони от БЛизкия исток и южно от средиземно море се получих данни за отместване на климатичната охрана минус W17500 което е довело до тежки увреждания на зелени цветущи в миналото зони.

4

Гост

преди 4 години

Всъщност ако от години се прави едно и също нещо,т.е. има роби и управляващи,които в случая винаги са малцинство и контролират със закони масата на ментално ниво да е ограничена и подчинена на измислените закони и резулатите са едни и същи и все се страда от липсата на пари,за каква криза става въпрос и къде е решението и?

fallback