Снимка: Reuters
fallback

Европейският парламент (EП) е готов да утвърди споразумението за оттеглянето на Великобритания от ЕС преди края на януари, стига дотогава да има положително решение от британския парламент, се посочва в изявление на председателя на ЕП Давид Сасоли.

Oще по темата

По неговите думи ЕП ще следи за спазването на постигнатите договорености, особено по отношение на правата на гражданите.

Европейският парламент се надява на много близки бъдещи отношения с Лондон и ще продължи с отговорното си отношение при предстоящите преговори, добави той.

Сасоли поздрави британския премиер Борис Джонсън за изборната победа. Той отбеляза, че в преговорите за бъдещите отношения с Лондон ЕС ще се води от своите основни ценности и принципи, като уверено отстоява интересите на гражданите и на държавите от Общността, съобщава БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Сега остана и да си религиозен. Ужас! Да си имаш работа с такива вече си е направо опасно. Защото религията създава фанатици , няма значение дали става въпрос за Брекзит или за нещо друго. На такъв каквото и да му говориш той няма да те чуе, повтаря едно и също като пленен талибан. Знаем до какво води това. Обаче аз няма да играя. Може да се упражняваш в поезия но знай че е много посредствена. Там е проблема.. End of session.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20 Ето не млъкваш - значи не греша. Ти си Рос Емануел или като него . Безценните съкровища на Интернет без които нито нито една коментарна рубрика не би оцеляла. Информацията че се чешеш е много важна но само за теб и твоето тийнейджърско его което не умира дори когато го навреш в *** г..з. Типично -ще продължаваш да ме заливаш с думи,за да доказваш нещо, ама на себе си. Мен не ме касае .

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Ох, умници мои...ела при нас, нека бъдем триединство, нека бъдем заедно в тези мигове на телесно обгазяване и топли вълни.

fallback