Снимка: Reuters
fallback

Откритият мъртъв в курорта Марбея българин е 43-годишен и от 3 години живее в Испания със съпругата си, пишат испански медии, цитирани от NOVA.

Oще по темата

Тялото на мъжa беше открито на 28 октомври в ров в Марбея. По него са намерени следи от четири куршума. Местни медии съобщават, че става въпрос за български гражданин.

Първите версии на властите са свързани с разчистване на сметки, по начина, по който е престъплението е извършено. Разследващите работят по различни версии, за да открият предполагаеми врагове на жертвата.

Тялото е било намерено в канавка на път A-7176, който свързва Истан с Марбея.

По първоначална информация убийството е извършено няколко часа преди тялото да бъде открито.

Местни медии съобщават още, че мъжът е излязъл на вечеря и не се е прибрал. Тогава сигнал за изчезването му в полицията подава неговата съпруга.

"Във връзка с публикации в медиите за открит прострелян мъж в района на град Марбея, Испания можем да потвърдим, че той е български гражданин.", това съобщиха от Министерството на външните работи.

Посолството на Република България в Испания към момента няма официални данни за причините и мотивите за инцидента. Посолството ни е в контакт с испанските власти и проверява случая, който се разследва от испанската полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 4 години

А през зимите къде е живял?

27

ясновидка

преди 4 години

*** бил началник склад при ревизията не му излезли 14 кила прашец и ревизорите му насъставили начет с14 коршума

26

Анонимен

преди 4 години

Отново допотопен български "...от три лета"! Павка кой освен теб говори така? Може би не знаеш българския правопис и се опитваш да избягваш грешки. Къде учите (съзнателно не пиша следвате) журна(я)листика? Такива постижения на български са само след "McDonald" или "Burger King" специа(я)лизация възможни. Скобичките са за такива като тебе, за да ме разбират, а без скобите за тези дето не са мокрили гъбите в часовете по български."Посолството ..... няма данни". Българско посолство има ли такова?

fallback