Снимка: Reuters
fallback

Мария Габриел получава единодушното одобрение на комисиите на Европейския парламент по култура и образование, и по индустрия, изследвания и енергетика. Това съобщи председателят на групата на Европейската народна партия в ЕП Манфред Вебер.

Тази сутрин ръководствата на двете парламентарни комисии обсъдиха на закрито заседание снощното изслушване на Габриел, предложена за еврокомисар по младежта и иновациите в Европейската комисия под председателството на Урсула фон дер Лайен.

Oще по темата
Още след изслушването снощи председателите на двете парламентарни комисии изразиха задоволство от представянето на българския еврокомисар.

На 17 октомври се очаква общата оценка на ЕП за кандидатите за еврокомисари.

Предвижда се на 23 октомври целият състав на новата ЕК да бъде гласуван от евродепутатите в Страсбург, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

4i40 asen

преди 4 години

am kat ima glupatsi tai shai hora upria nama

65

птичи мозък

преди 4 години

Разбира се, че такива и трябват за еврокомисари (министри). Такива дето слушат батковците и изпълняват без да мислят. Безм.озъчни папагали дето само да повтарят това което им шушнат Макрон и Меркел.еврокомисията е уж правителство на Евросъюза пък Макрон и Меркел заповядват какво да се прави.На тези т.н. комисари им е позволено само да измислят правила за размера на чушките, формата на краставиците, забраната на шкембе-чорбата... и други безполезни идеи

64

антисимит

преди 4 години

До отговора е очевиденЖертва сме на световният ционизъм! Той победи и Германия!Негово дело са френската революция, американската гражданска война, Октомврийската революция и даже нашето османско владичество е от интерес на евреите!

fallback