Снимка: БТА
fallback

Британската кралица Елизабет Втора одобри плана на британския премиер Борис Джонсън за спиране на работа на парламента за близо месец, предаде Ройтерс, като се позова на изявление на официалния консултативен орган на кралицата, известен като Таен съвет, пише БТА.

В изявлението се потвърждава, че по разпореждане на Нейно Величество пред съвета парламентът ще преустанови работа не по-рано от понеделник, 9 септември, и не по-късно от четвъртък, 12 септември, до понеделник, 14 октомври 2019 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Брекзит?

преди 4 години

означава излизане на Северна Ирландия, Шотландия, Велс и останалите окупирани държави от Британската империя. Същото ще се случи и при Руската империя, какти и при Китайската империя.а българските рашисти (русофили, рубладжии тн трябва да се вкарат в затвора и да поработят за България, иначе юе я изкормят за да правят мили очи на кремълското джудже ***.

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Този който смята че Брекзит стори не го засяга скоро ще разбере истината, Защото щом Ганка пръдне в Търново се чува чак в Габрово. Всичко в този случай е навързано. И ако планът на Сиренето успее много повече ще го усетиш ти и държавата ти. Изобщо не се вълнувам за ВБ. Не ми пука. Но виж за България - да и го казвам без да ме интересува кой е на власт, защото който и да е, за БГ няма да е по - лесно.

24

Анонимен

преди 4 години

Ето това е монархът да работи срещу държавата. Не случайно навремето монархията беше срината със земята и хвърчаха кралски глави. Оказва се че и сега монархията е ретроградна институция която няма нищо общо с демокрацията и още по - малко в вокс попули който олицетворява парламентът. Демокрация ли? ....

fallback