Снимка: pixaBay
fallback

46-годишен българин загина в Италия при тежка катастрофа на магистралата Милано-Торино.

Инцидентът е станал на 22 юли следобед близо до Аличе Кастело, в посока Милано. Ранени били шестима души, а пътят е бил затворен за три часа заради спасителните операции.

В катастрофата участвали четири коли, мотор и тир.

Жертвата е мъж, който живеел в България. И шестимата ранени били транспортирани в болницата на Верчели и Кивасо, но няма риск за живота им, предаде "24 часа".

Предстои да се изяснят подробностите около катастрофата, но по предварителни хипотези на пътната полиция българинът ударил изпреварваща го кола и починал на място, заклещен в автомобила си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Попова

преди 4 години

Лично аз преди няма и месец в Италия бях свидетел как безобразно се кара там, без никакви знаци и сигнализации от страна на шофьорите. То беше ужас направо. Всички с които говорих казаха, че по-кошмарно шофиране от това в Италия не са виждали, освен в Индия, Турция и т.н държави извън ЕС. Дори задръстване в продължение на около50км в насрещното платно на магистралатаимаше- какволи е станало и тогава, линейките пищяха и едвам са стигнали сигурно до пострадалите? Бог да го прости човека!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Явно е карал по-бавно и затова се е случила белята.

5

Анонимен

преди 4 години

До 2Би ли обяснил на "простолюдието" какво си искал да кажеш с това "интелигентно " мнение?

fallback