Снимка: Pixabay
fallback

Кратер с широчина 10 метра и дълбочина 4 метра се появи на поле в Германия, очевидно в резултат на избухване на бомба от Втората световна война, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.

Oще по темата

Полицията каза днес, че кратерът е бил открит вчера следобед близо до град Лимбург и че няма признаци да е предизвикан от селскостопанска техника или други инструменти. Местни жители са чули силна експлозия рано сутринта вчера, посочва БТА.

Никой не е пострадал. Специалисти по обезвреждане на експлозиви са изследвали формата на кратера и са установили, че той се е образувал в резултат на избухване на бомба от Втората световна война.

В Германия често са откривани неизбухнали бомби от Втората световна война и се извършват евакуации за безопасното им отстраняване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 4 години

Паднала е от орбита,от тези с радио насочване и задаване на координати.Преместването на Магнитният Полюс спрямо Географският такъв,прави обстрелът с такъв вид оръжие неточен.Тези ракетки са с програмиран предварително GPS,и не могат да бъдат ъп-дейтвани по отношение на координатите.Ако става дума за такъв случай,значи за напред ще има още изпопадал ненужен космически отпадъци.А е възможно да е и метеор.Кой знае.

3

Анонимен

преди 4 години

Да ли е от втората или след Студената, а може и от сирииската преди третата. Хората не им прави впечатление. Особенно на тия от последните , които влезнаха в ЕС. ЛОШО Е , КОГАТО ГРЪМНЕ НОЩНО ВРЕМЕ. Тогава има и епсихо поражения.

2

Катеричколог

преди 4 години

Някоя катеричка се е пръснала на молекули

fallback