Снимка: Pixabay
fallback

Изборите за нов европейски парламент наближават и с всеки изминал ден дискусията около бъдещия формат общоевропейското управление се засилва. Водеща тема на този етап са антиевропейските партии, които пропагандират конфликтни политики, според политолога Стойчо Стойчев. Той коментира темата в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

"Несериозно е, когато в част от държавите се поставя въпрос изобщо за съществуването на Европейския съюз, a на европейско ниво да се коментира въвеждането на общоевропейска заплата например", казва Стойчев.

Новият председател на Европейската комисия със сигурност ще бъде определен на база крайните резултати и официалното обявяване на победителите, защото това ще е ключово в предстоящите дипломатически отношения с другите мощни икономики на САЩ, Китай и Русия, отбеляза гостът.

Целият коментар на Стойчо Стоев можете да откриете на страницата на Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 4 години

Българските политоЛАЙНОлози съвсем приличат на врачките,с които се е мебелирала властта - нищо от това,което упорито ни набиват в овчите канчета,не се реализира на практика!Щом така често и упорито ни набиват,колко е "стабилен" юрогейския бардак,работата яко мирише,независимо,каква ще я скалъпят партийните банди в ЕП.Абе,защо не се замислим,кого всъщност представляват "избраниците" ни -народите си,или партиите си?!Май за народите не им пука - важно е да се набутат в някоя юроспийска партия

22

Анонимен

преди 4 години

Няма да се разпадне, а само заприличва на едно афропакоарабско гето. Прекалено алчни хора с всеки ден я превръщат все повече в това.

21

Едо

преди 4 години

Тук тъй наречените коментатори съвсем ясно разкриват подлите си душици,които само си мечтаят за АМЕРИКАНСКОТО ГОЛЯМО ПЛЮСКАНЕ!Тези роби на материалното не си дават сметка, че ДУХОВНОТО Е НЕСРАВНИМО ПО-ВАЖНО ОТ БИОЛОГИЧНОТО,А ЗА МАТЕРИАЛНОТО-ДА НЕ ГОВОРИМ! Вълчият капитализъм изчерпва ресурсите на Божията планета Земя!Така например САЩ консумират толкова,все едно имат 5 ЗЕМИ, а Западна Европа-3 Земи! САЩ произвеждат 20% от благата, а лапат 40%! От къде идват останалите 20%,всеки *** знае!

fallback