Снимка: Reuters
fallback

Британската министър-председателка Тереза Мей трябва да подаде оставка веднага щом договори временно удължаване на членството на Великобритания в Европейския съюз, пише днес лондонският вестник "Телеграф", цитиран от Ройтерс.

Oще по темата

Депутатите отхвърлиха за трети път плана на Мей за Brexit вчера - в деня, когато Великобритания трябваше да е излязла от ЕС.

"Сега тя трябва да осъзнае - или някой да й каже, че може да преговаря с ЕС за отсрочка на Brexitт, но това е естественият край на пътя. След това тя трябва да се оттегли в името на Brexit, в името на нейната партия и на демокрацията", пише в редакционна статия "Телеграф", традиционно предпочитаният от консерваторите вестник.

В сряда Тереза Мей каза на депутатите консерватори, че ще подаде оставка, ако парламентът одобри постигнатото от нея споразумение за Brexit.

В. "Дейли мейл" нарече "предателство към Brexit" отказа на депутатите да подкрепят сделката на Мей, добавя Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 5 години

Онези двамата се скриха за Брекзита и млъкнаха за ползите от Брекзита. Сега ще дойдат на власт, няма да излязат от ЕС и ще продължат с лъжите за ползите от излизането от ЕС. Същите като нашите фалшиви патриоти.

16

Европеец

преди 5 години

Не мога да ги разбера какво искат!Хем искат да излязат от ЕС,хем да си запазят всички икономически пазари,хем не искат сделката с ЕС,хем не искат и нов референдум....Ееее по-зле са и от жена в цъкъл!

15

дедо поп

преди 5 години

тая даскалица по география дето не знае името на съседното село иска четвърти път да вкара сделката в парламента. това може да го измисли само един ***, щото пълен *** няма да го направи

fallback