Снимка: Reuters
fallback

Службата по трудови и социални въпроси на министерството на труда и социалната политика към посолството на България в Лондон продължава да организира информационни дни за българската общност във Великобритания. Това съобщиха от пресцентъра на социалното министерство, цитирани от БТА.

Oще по темата

По време на събитията нашите сънародници ще имат възможност да получат информация за стъпките, които трябва да предприемат, за да гарантират правата си след Brexit.

В периода 25-27 февруари ще се състоят информационни дни: на 25 февруари в Бристол, на 26 февруари в Челтнъм, на 27 февруари в Кардиф.

До момента Службата по трудови и социални въпроси към посолството на България в Лондон е организирала 15 информационни дни във Великобритания по темата "Брекзит", които са посетени от над 1000 български граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 5 години

Е,сега ще има воаяжи на държавни чиновници до кралството на наша издръжка с цел защита правата на българите там.А не е ли по-добре да създадете условия тези българи да се върнат в родината си,вместо да ги уреждате там???

9

До 3

преди 5 години

Ти си толкова неграмотен,че нито в Англия,нито в България би спечелил това,за което си мечтаеш,ама драскай си,не ми пречиш.

8

Анонимен

преди 5 години

А правата на Българите в България?Кога?

fallback