Снимка: Pixabay
fallback

Близо 200 души бяха блокирани на магистрала в Италия след силния снеговалеж, който тормози цяла Европа.

Над 12 часа бе затворен участъка от A22 край Алто Адидже, който минава през Италианските Алпи. Върху него падна лавина, но жертни и ранени няма.

Друг участък от същата магистрала е блокиран край Бернеро и границата с Австрия. Колоната там е достигнала 16 километра, а причината е няколко коли с неподходящи гуми, които поднесли и катастрофирали.

Множеството хора, които се наложило да изтърпят на пътя минусовите температури били спасени от органите на реда и пожарната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Кгб

преди 5 години

Като ги знам жабарите на два сантиметра сняг по пътя,как шофират и се шашкат....направо си умирам от смях.Между другото снега,който пада като количество тук,ако падне там ще се обяви бедствено положение за много време.Сега най-доволни са тенекеджийте,доста са станали на войнишки канчета!!!

7

дедо Ташунко

преди 5 години

*** както винаги е направила грешки в текста си. Kазва се Бренеро, а не Бернеро. Коректор правилно е корегирал грешката, но нашенците са всезнайковци и му слагат червена ръчичка. Вместо А22 е по-добре да се споменава Южен Тирол, бивша австрийска територия, след ПСВ дадена на Италия. Вали от 2 дни непрекъснато и тепърва започват проблемите, лавини, наводнения и т.н. Прав е Иво Христов за 80-те %. За съжаление май са 90. Ха сега слагайте минуси и на мен, умирам от кеф да дразня die Untermenschen.

6

ЕС-осовец

преди 5 години

Глобално Затопляне! ИзПеркел иска 1 Трилион Евра да й плати Европа в глоба Въглеродна Емисия!!

fallback