fallback


"Очакваме поне 600 души на протеста, организирали сме 2 чартърни полета. Призовавам всички български граждани, които живеят в Брюксел и припознават проблема ни като национален, да се присъединят към протеста," каза за предаването "Брюксел 1" по телевизия Bulgaria ON AIR Ангел Траков, председател на УС на Съюза на международните превозвачи.
Oще по темата


Вчера се проведе спешна работна среща между превозвачи и депутати от НС и Европейския парламент, преди готвения на 10 януари протест в Брюксел заради пакета "Мобилност 1", който променя правилата за международни превози в ущърб на българските превозвачи.

"Помолихме настоятелно вицепремиера Дончев, който е с голям опит в администрацията, да издири българските служители в евроинституциите и очакваме тези от тях, които са изпратени там от българската държава и получават доходите си благодарение на това, да подкрепят протеста," каза евродепутатът Ангел Джамбазки.

Целият разговор на водещата Милена Милотинова с Ангел Траков (председателя на УС на Съюза на международните превозвачи) и евродепутатите Ангел Джамбазки (ВМРО. Консерватори) и Андрей Новаков (ГЕРБ/ЕНП) вижте във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 5 години

До 27 колега ти по на запад от Тимишоара ходил ли си или ги бращолевиш от кръчмата тия умни мисли

35

ОСТАП

преди 5 години

НЕ СМЕ ХОРА! ГАДНА И ЗАВИСЛИВА ПАСМИНА СМЕ. ОТ ЗЛОБА ЩЕ СЕ ТЪРТУЗИМ ПО КОРЕМ, НО НЯМА ДА КАЖЕМ ЕДНА ДУМА В ПОДКРЕПА.В БРЮКСЕЛ НИ ТАОВАТ МАЙКАТА, НО НАРОДА ПАК Е РИБА,РАК, И ЩУКА .ИДИОТИЗИРАНА НАЦИЯ!

34

Bg izmet

преди 5 години

КЕБАПЧЕТА ЩЕ ИМА ЛИ НА ПРОТЕСТА.МАРШ ПОСОКА ИЗТОК.

fallback