Снимка: Reuters
fallback

Един полицай е тежко ранен в Кьолн при нападение на десетки крайнолеви активисти над публична среща на крайнодясната партия "Алтернатива за Германия", съобщи германската полиция, цитирана от Франс прес.

Oще по темата

Антимигрантската и антиислямска партия била организирала срещата си в сградата на музей, когато въпреки полицейското присъствие множество активисти нахлули на трибуната.

Те били изведени от полицията, но оказали съпротива и един полицай паднал от подиума и получил тежки наранявания, пише БТА.

Няма арестувани, но полицията е записала самоличността на 40 души за започване на съдебни действия за нарушаване на закона за публичните събрания и за оказване на съпротива на полицейски служители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

АзГ

преди 5 години

Аз също видях видеото, нападатели са левите екстремисти, представителите на АФДв Бундестага, присъстващи на този граждански диалог, не са екстремисти, а здравомислещи хора с национал-консервативни разбирания, загрижени за бъдещето на децата и внуците си. В мелето участваха само левите антидемократи и полицията, която пазеше законното събрание. Публиката от няколко стотин хора на средна възраст остана възмутена от действията на левите фашисти.

20

Мартин

преди 5 години

От 9 години живея в Германия. От 4 години работя в германска фирма, всички колеги са немци. Работил съм и с турци, араби,поляци,италянци,виетнамци и цветнокожи. По-тъпо ,лицемерно и арогантно племе от немците не съм видял.

19

Един от Германия

преди 5 години

Така наречената "Антифа" са новите леви фашисти, които не търпят мнение различно от тяхното и се разправят физически с всички разумни хора, които искат да спрят ислямизацията на германия и Европа. На ислямистите не им е необходима собствена терористична организация в Германия, щом "Антифа" действа срещу собствения си народ.Членовете и са най-често безработни безделници, живеещи в комуни в окупирани от тях изоставени сгради, като например на ул. Рига в Берлин. Опасно е там за всеки случаен.

fallback