Снимка: БТА
fallback

Германското правителство очаква да бъде отчетен спад на броя на кандидатурите за убежище през 2018 г., предаде Асошиейтед прес.

Вестник "Билд" съобщи днес, че се е сдобил с предварителен доклад, който показва, че от началото до края на годината ще бъдат подадени 166 000 кандидатури. В тази сметка влизат 30 000 бебета, родени от мигранти в Германия.

През 2017 г. броят на молбите за убежище беше 198 317, предаде БТА. Началникът на сдружението на работодателите в Германия каза, че интегрирането на мигранти на трудовия пазар в Германия върви по-бързо от очакваното и че вече 400 000 са наети на работа или са започнали трудово обучение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

до неандерталцитетук

преди 5 години

Простащината във форума взема връх.моля, ако имате злоба над нужната ви такава, освободете ни от присъствието си.Не демонстрирайте първичност .най-добре нищо не пишете

6

Анонимен

преди 5 години

Отгоре на всичко в Европа тях ги гледат с повече уважение отколкото БългаринаИзплюхте ли най - сетне камъчето!? Е за това вас много ви е яд! Но те се борят за живота си, а не като вас на една кълка. Рискували са си живота, оставили са си родината, преминали през много трудности и заслужават повече от вас!

5

Гледна точка

преди 5 години

Началникът на сдружението на работодателите в Германия каза, че ИНТЕГРИРАНЕТО на мигранти на трудовия пазар в Германия върви ПО-БЪРЗО от очакваното и че вече 400 000 са наети на работа или са започнали трудово обучениеБраво на на Германия, мултикултуруна, но с немска дисциплина. Нека да се родят пет пъти по 30 000 да има кой да бачка!По немската WELT даваха мигранти, които изразяват истинската си благодарност към Меркел затвъзможноста, за нов живот!

fallback