Снимка: БТА
fallback

След терора в Страсбург - нападателят бе убит. Жертвите на стрелбата са три, сред които 60-годишен мъж от Страсбург, както и 45-годишен турист от Тайланд. Ранените са 14 души, много от които са в тежко състояние.
Oще по темата


"Тези хора идват в Европа, защото ги допускаме. Не може да настъпваш 100 пъти една и съща мотика и да не се поучиш от законите на физиката! Заявки, декларации и накрая какво от това?", коментира в студиото на "Денят ON AIR" общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера.

В цяла Франция е въведена най-високата степен на опасност от нова терористична атака.

"Непрестанно чуваме какви мерки трябва да бъдат взети. Липсата на политическа воля е причината, поради която обаче те не се изпълняват. Всеки, който се обяви за въвеждането на по-радикални мерки бива наричан ислямофоб, расист, нацист и т.н.", допълни още Контрера.

Пред Bulgaria ON AIR той отсече, че не е никак сериозно Европейският парламент, докато скърби за жертвите след атаката, да се занимава и с темата за расизма.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Скептик

преди 5 години

Терористи е имало винаги. ПСВ - Черногорци, Македонци, Българи, Руснаци и много други. Но след ВСВ тероризмът се измества на запад ИРА, Баадер Майнхоф, Червените Бригади...Забележително е че всяко робство поражда терористи. Кой взе работата, земята, домовете на тези хора? Корпорациите во главе с известни Демократични Вождове. Сега сервират на нас сметката. Значи всеки чиновник слугиня на Корпорациите и всеки техен служител с по една жълта звезда да си ги разпознават терористите и да не закачат

43

Бате Гойко

преди 5 години

"Има терористи в Европа. Сами ги пуснахме!"Ами не сме ги пуснали ние, те отдавна са си тук. Всичките атентатори в Европа са 2-3-4 поколение европейци, главно "французи". Пришълци от бившите колонии на бивши империи. Да си сърбат попарата сами. Но поразиите от терора в Европа са насравними с поразиите коита направи Европа с напътсвията на щатите в арабския свят.

42

Анонимен

преди 5 години

Спокойно,ние нямаме проблеми с бежанци,защото и те не искат да останат в България.Е..х ти ти и държавата щм и бежанците бягат от нея.

fallback