Снимка: Reuters
fallback

Чешкият министър-председател Андрей Бабиш каза, че демонстрациите с участието на хиляди хора, които настояват за оставката му, не са причина да напуска, предаде ДПА.

Oще по темата

"Точно обратното: демонстрациите ми дават сила да се боря за истината", заяви Бабиш пред електронното издание на чешкия в. "Право".

Хиляди хора излязоха да протестират в Прага в събота с искане за оставката на премиера, който е разследван от полицията във връзка с твърдения за корупция.

Милиардерът Бабиш е подложен на натиск заради корупционен скандал, свързан със субсидии за луксозен спа курорт.

В петък, след друг голям протест, той заяви, че никога няма да подаде оставка.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 5 години

БАБИШ И БОРИСОВ СИ ПРИЛИЧАТ КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА:И ДВАМАТА КОМУНИСТИ,И ДВАМАТА МИЛИАРДЕРИ.И ДВАМАТА ПРЕМИЕРИИ СРЕЩУ ДВАМАТА ХОРАТА ПРОТЕСТИРАТ

12

Анонимен

преди 5 години

мръсни игри

11

Анонимен

преди 5 години

Чехите миналата година в Сочи сключиха договори за 20 млрд. $ с Русия!Унгарците също! Поляците не се отказват от руската газ- от 20 млрд. куб. м- 18 млрд. са евтината газ на " Газпром"!Най- евтиния газ в момента за ЕС е на Газпром- за България- 212 $, най скъпия за Германия- 242 $!Американския секретар, Пери обикаля тия дни източен ЕС да пробутва шистак над 300 $.Платените протестъри на Сорос изпълзяха след него в Чехия!Орбан им спря кранчето и изгони Сорос, там няма пей-пал протести!

fallback