Снимка: Reuters
fallback

Над един милион души са подписали петиция за провеждане във Великобритания на втори референдум за Brexit, съобщи "Индипендънт", който е инициатор на петицията, предаде ТАСС.

Oще по темата

"През 2016 г. хората изразиха мнението си дали да останем в ЕС или да го напуснем. Сега, когато фактите се изясниха, дойде време хората да кажат решаващата дума по самото споразумение, докато не е станало твърде късно", се посочва в петицията, която бе пусната на сайта change.org преди три месеца, пише БТА.

В момента основният проблем в преговорите за излизане на Великобритания от ЕС е режимът на контрол по границата между Ирландия, която остава членка на блока, и Северна Ирландия, която е част от Обединеното кралство

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 5 години

Трябваше да излезнат британците от ЕС и да гризнат дръвцето, за назидание всички следващи които ще си го помислят.

30

Анонимен

преди 5 години

Когато трябваше да излезнат и да гласуват в големите градове се натискаха по диваните си и *** надъхани от разни пропагандисти от цял свят срещу емигрантите победиха. По ми е интересно че на вестник Индипендънт собственикът е висшият офицер от КГБ Евгений Лебедев и точно този вестник подема кампания за нов референдум. Изглежда че целта е да се предизвика още по-голям раздор в английското общество.

29

Анонимен

преди 5 години

Как е възможно някой да си въобразява че ще напуснат ес всичко

fallback