Снимка: Reuters
fallback

32-годишен жител на Неапол е арестуван в италианския град Тарвизио, след като в шофираната от него кола с  българска регистрация  открито голямо количество оръжия.

Шофьорът на колата е спрян за рутинна проверка на границата с Австрия от властите, които търсели скрити нелегални имигранти. Вместо това те намерили в багажника на колата „Рено Клио” сак с 10 револвера, 5 полуавтоматични оръжия и 400 патрона с различен калибър, съобщава "24 часа".

Мъжът е арестуван по обвинения за носене и укриване на незаконно оръжие и муниции. Предполага се, че арсеналът бил предназначен за черния пазар в Неапол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

5.45

преди 5 години

Едно време повечето деца имаха поне по 30-40 патрона от калашник, някое друго сапунче от 200 или 400грама, тук таме някой капсул детонатор и си търгуваха помежду си. Да не говорим тези дето дядовци и бащите им бяха ловци. Съчми да искаш и патрони за пълнене. Сега някакви страшни думи се употребяват под път и над път.А колко карбид за палене в локви и шашкане на бабичките дето мрънкаха заради лагерните колички...А канабиса обикновения - за чували, не медицинския, си растеше даже в училищата.

4

шоп

преди 5 години

Италианците масово си регистрират колите в БГ заради по-ниските застраховки. Румънците също. Има обаче само един български застраховател, който прави застраховки за коли от ЕС. Според закона, всеки има право да се застрахова където иска в страна от ЕС.

3

Пешо

преди 5 години

Не знаех, че клио-то е с толкова голям багажник.

fallback