fallback

Общ преглед

Евросъюзът има нужда от промяна и ние можем да я направим, обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров на конференцията "Обединеният консерватизъм - ключовата посока в развитието на България", която се състоя в столицата.

Форумът се организира от групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в Европейския парламент.

"Атака" е съдомакин на събитието, а основен домакин е евродепутатът и председател на партия "Презареди България" Николай Бареков.

Сидеров счита, че заедно с техните съмишленици от Евросъюза трябва да се включат в решаващата битка за Европа през май 2019 г.

Ян Захардил, член на ръководството на ЕКР и президент на Алианса на европейските консерватори и реформисти /АЕКР/ посочи, че изборите догодина ще променят изцяло картината в Европа.

Той допълни, че ЕНП и ПЕС се очаква да загубят първенството си в управлението на Европа.

"В ЕП ще трябва да се появи ново управляващо мнозинство, и смятаме, че ние като консерватори ще сме част от това мнозинство", каза той.

Николай Бареков отбеляза на свой ред, че трябва всички патриоти да се обединят и заедно да участват в европейските избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

СЛЪНЧАКА БЕЙ

преди 5 години

Сидеров от къде има пари за костюми и аксесоари на цената на един апартамент?! Мислех че заплатата му е 2-3 хиляди лева? Явно приказката "Царя е гол" важи с пълна сила все още... ама то, като не учат младите, така ще е.

74

рубладжийски партии

преди 5 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Вал.Велева, Борислав Цеков,Петьо Блъсков, Тат.Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, К.Кеворкян,М.Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, Ник.Бареков

73

Анонимен

преди 5 години

Такива са въздухари,че дори не мога да проумеят колко са жалки.А и жените до тях същите кухолейки.Приличат като излезли от филма "Мисия Лондон".

fallback