Снимка: Reuters
fallback

Белгийските пощи решиха да експериментират с поставяне на пробни в клоновете си. В тях клиентите ще могат да пробват на място поръчани по интернет дрехи и обувки, още докато си вземат колетите от транспортните доставчици.

Първият клон с пробна е отворен в Гент и според служителите се радва на голям успех сред клиентите.

В Белгия хората, които не са у дома по време на доставката, могат да я получат на следващия ден в най-близкия клон на пощите.

Ако стоките не им по размер, те ще могат директно да ги върнат обратно на онлайн магазините, без да се налага да се връщат до вкъщи. Повечето големи интернет магазини прилагат в пакетите разписки за връщане и приемат обратно оригиналните кашони за покупките.

Според техен говорител онлайн продажбите са се увеличили почти двойно спрямо 2013 г и представляват значителна част от работата на пощенската служба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Людмил

преди 5 години

вече и в Еконт има пробни

10

Елементарно

преди 5 години

До РррНякои хора през деня са на работа и не могат да приемат пакета, когато го донесе куриерът. Затова куриерът го оставя в пощата и получателят го взема, когато му е удобно.

9

Таню

преди 5 години

До Анонимен 8Важно е *** да плювне онлайн с първото кафенце и третата сигарка, па опашката от възмутени гражданя нека чака. По какво и що, жендър и шорош да напише, че трибуквието вече демоде... Бойчоу, скучае ти администрацията нещо...

fallback