Кадър: YouTube
fallback

Говорител на Европейската комисия заяви, че оценява танца на британския премиер Тереза Мей в началото на годишния конгрес на Консервативната партия вчера в Бирмингам.

Мей се появи на събитието с танцова стъпка и под звуците на песента на АББА "Танцуващата кралица".

"За танго винаги са нужни двама. Радваме се, че бе избрана песента "Танцуващата кралица", а не "Победителят взима всичко" (друго заглавие от репертоара на известните шведски музиканти - бел. кор.). Знам, че разделите никога не са леки", добави говорителят, като отново използва изречение от текст на музикалната група.

В отговор на последвали въпроси той уточни, че преговорите по напускането на Великобритания са в заключителен етап и ще бъдат обсъдени на предстоящия Европейски съвет по-късно този месец.

На предстоящото заседание се очаква държавните и правителствените ръководители от ЕС да оценят дали преговорите са успешни, за да се разреши началото на договарянето на бъдещите отношения.

При необходимост ЕС вече изрази готовност да свика извънредно заседание по тези въпроси през ноември, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 5 години

Alan Partridge

26

Brexit queen

преди 5 години

Ехаааа, този танц ми оправи деня вчера!!!! Вече съм фен на г-жа Мей .: )Dancing Queen ми е любима песен и тя направо разби с тези стъпки по сцената!! Не е тайна, че в Англия ОБОЖАВАТ Abba! Де да можеше и някой наш политик да направи нещо подобно , щеше да си спечели повече симпатии. Но пък нашите нямаше да си пуснат Абба, а някоя чалга певица, която най им подхожда. Lol

25

hahah

преди 5 години

хаха колко са зле британците, ой ой колко са назад великобританците...

fallback