Снимка: архив, Reuters
fallback

Мъж от ливански произход почина, след като бе прострелян в Берлин, съобщи германската полиция, цитирана от Асошиейтед прес.

Засега не се съобщава кой е отговорен за стрелбата.

Полицията в германската столица каза, че срещу 36-годишния мъж е стреляно няколко пъти в района Нойкьолн вчера в късния следобед и няколко души са избягали от мястото на стрелбата с кола. Той е бил откаран в болница, където е починал по-късно вчера.

Местните медии съобщават, че жертвата е била свързана с престъпна банда и около 150 човека са се събрали пред болницата вчера вечерта. Полицията, която призова в Тwitter хората да не отиват в болницата, отрече съобщенията за щети по сградата.

Агенция ДПА предаде, че днес от полицията отказаха да потвърдят самоличността на мъжа. Оттам казаха, че той е роден в Ливан, но засега не е ясно какво е неговото гражданството, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Bg

преди 5 години

Ако бяхте прочели германските медии,а не да преписвате, като папагали, щяхте да знаете веднага името на човека (Нидал), от кой клан е и името на другият клан , който е във война с този. Абе въобще цялата информация. Само, че в *** го караме яваш-яваш, с назначени роднини, познати, които не си мърдат *** да работят, но взимат заплати.

20

Берлин

преди 5 години

В Нойкьолн е пълно с турци и араби, разправяли са се помежду си. Не е отчел парите от дрогата, а бате кюрд не прощава.

19

Ливан

преди 5 години

Дано да не е бил Християнин ливанец.

fallback