Снимка: Pixabay
fallback

14-годишно момче е арестувано в България за групово изнасилване на 13-годишно момиче в Германия, пишат от "24 часа", позовавайки се на информация на "Билд".

Момчето е седми заподозрян по случая, като според органите на реда участниците в груповото изнасилване са поне 8. Престъплението е извършено в гора в покрайнините на немския град Фелберт.

Oще по темата

Все още продължава издирването на още един от заподозрените – 15-годишно момче, а междувременно прокуратурата във Фелберт вече е повдигнала обвинения на задържаните за блудството.

Заключителното съдебно заседание ще се води при закрити врата, тъй като задържаните са малолетни. Все още, обаче, дата за делото не е насрочена.

Според официални източници на разследването двама от осемте младежи са избягали в България. Интерпол също се включи в издирването.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

пуснете момчето

преди 5 години

Моля пуснете момчето за 2 часа в центъра на София но предварително кажете и изпразнете от полиция центъра. После сам ще иска да го приберат в затвор в Германия. Долен, гнусен ***! За такива *** смъртна присъда е малко, трябва да е публично линчуван!

59

готин

преди 5 години

е така се деиства в германия по бързата процедура а не като тук с години да чакаш правосъдие

58

Анонимен

преди 5 години

53 да не мислиш, че някой си сменя името защото отива в Германия. Никой не му пука и никой не те гледа накриво, че си мюсюлманин. Това го има само в България. Напротив всеки си говори на своя език. Няма начин да не чуеш някъде анне /майка, а не както в БГ казват на баба си така/ или аби /батко/. Говорят си на работните места, с клиенти. Във всяко село дюнер.

fallback