Снимка: Министерски съвет
fallback

Министър-председателят Бойко Борисов пристигна в Австрия, където символично ще предаде председателството на Съвета на Европейския съюз на австрийския канцлер Себастиан Курц.

Oще по темата
По време на визита е предвидено да има работна закуска на министър-председателя на Бойко Борисов с федералния канцлер на Австрия Себастиан Курц и с председателя на Европейския съвет Доналд Туск.

След символично предаване на председателството премиерът Бойко Борисов ще се срещне и с вицеканцлера на Австрия Хайнц-Кристиан Щрахе, както и с министър-председателя на Федерална провинция Щирия Херман Шюрценхьофер.
 
В състава на официалната делегация в Австрия е и министърът на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018 Лиляна Павлова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 5 години

"Борисов кацна в Австрия"... Като муха-клозетарка. И каза: "Бъз-з-з-з". :)

20

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА"Същински Левски..."---Да, бе! Както си тръгнал, утре ще кажеш за Апостола "Същински Борисов". :)Абе, странджата! Що не си гледаш манджата! Сипи по едно вино на хъшовете и бегай в кухнята, да не загори манджата на странджата.

19

анонимен

преди 5 години

Оказа се че това е много по важна новина отколкото че падаме под 7 милиона или че40% са можело да бъдат спасени.Откога здравето,живота,сигулрадостта и иконо ми чешкия просперитет са по маловажни новини?Срам ме е от народа си!

fallback