Елизабет II. Снимка: архив, Reuters
fallback

Законът, уреждащ излизането на Великобритания от състава на ЕС, влезе в сила днес след месеци остри дебати в британския парламент.

Това зарадва евроскептиците - в очите им Brexit-ът, насрочен след девет месеца, вече е задействан "необратимо", предаде Франс прес.

Приет миналата седмица от британския парламент, текстът, представен през юли 2017 г. от консервативното правителство на Тереза Мей, бе подписан днес от кралица Елизабет Втора.

"Кралското одобрение" е последният етап от законодателната процедура във Великобритания, припомня АФП, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 5 години

За английското величие съм гледал много и съм му се нагледал, та чак ми се повръща издъно. Велики са им само парите, които и днес се крепят на робство и крепостничество. Кървави пари, извадени от душите на живи хора, егоизъм, алчност и сребролюбие. Който не е бил там нека ми разправя каквото си ще. Англия е разбойнически стан, варосан и захаросан за пред мухите, които търсят да кацнат, а отвътре е лeш и червеи.Андъстенд му биляазер?

32

Анонимен

преди 5 години

До СС 21Но уви практиката показва съвсем друг пример. Редящите се сме били винаги ние българите. Някога пред витрините на корекомите, за банани и портокали, за Симсон или ЕТЗ пред мототехника, за Рубик куб, за американски боб, за топъл хляб, за пенсий и още много други. Смейте се ама ние си знаем колко сме велики!

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Даже не знаеш че се казва Релиант. Върши работа и е стабилен колкото и странно да звучи. А ние какво произвеждаме? Кючек-Таласъм-Авангарди на които се кланяме. Жалки и смешни сме при това до кокъл.

fallback