Снимка: БТА
fallback

Британският премиер Тереза Мей ще съобщи в сряда кой е отговорен за отравянето във Великобритания на бившия руски шпионин Сергей Скрипал. Това заяви британският посланик в Москва, предаде Ройтерс, цитирайки ТАСС.

Oще по темата

След среща с руския заместник-външен министър Владимир Титов във външното министерство в Москва британският посланик Лори Бристоу каза пред репортери, че Великобритания очаква до края на деня Русия да даде обяснение как е било използвано нервнопаралитичното вещество, с което са отровени агентът и дъщеря му, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

ognyanz

преди 6 години

До Емигрант: Г'лупости пишеш. Сергей Скрипал е двоен агент, осъден на 15 години затвор в Русия за шпиониране в полза на Великобритания. Помилван след 5 години и му е разрешено да емигрира във Великобритания. От какъв зор точно преди президентските избори руснаците ще искат да го ликвидират. Можели са да го направят още докато е бил там. Това е антируска пропагандна кампания, съшита с бели конци. Въобще провокациите са изпитан инструмент в британската политика. И Саддам уж имаше химическо оръжие,

80

Емигрант

преди 6 години

М,рзилките в сайта си измислят,че англичаните едва ли не са си изтровили половината кралство за да направят мръсно на рашъните?!Че Американците си съборили кулите сами,сами си взривяват миноносците,абе направо половината щати ще си направят харакири за да обвинят руснаците!?

79

Анонимен

преди 6 години

Абе има ли значение кой е отровителя? За мен от значение е факта, че ако англичаните не бяха натиснали нашите сега ДПС НЯМАШЕ ДА ГО ИМА! Бъркат се във вътрешната политика по цял свят и очакват другите да си траят? Много бой ще ядат явно. Видя се колко струват по време на втората световна. И нашите войници им разказаха на няколко пъти играта.

fallback