Снимка: Reuters, архив
fallback

Бившият британски премиер Тони Блеър предлага нови строги имиграционни правила като част от план срещу излизането на Великобритания от ЕС, предаде БТА като цитира Асошиейтед прес.

Oще по темата
Отдавнашният противник на Брекзита посочи днес, че контролирането на имиграцията от другите страни от ЕС би задоволило британските обществени искания без да трябва Великобритания за напуска 28-членния блок.

Блеър признава, че отворените граници, които действаха при неговото управление, вече не са уместни. Вместо това той призовава за система, която ще ограничи свободното движение на хора и ще бъде вписана в европейските закони, а така също ще се изисква новодошлите да се регистрират при британските власти.

В статия за "Сънди таймс" Блеър посочва, че резултатът от референдума миналата година, одобряващ излизането на Великобритания от ЕС, може да бъде уважен без сътресенията на Брекзита.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Англичаните не са се прекарали и не искат никой да прекарат! Не може цяла източна Европа да се изнесе в Англия! Време си беше да хлопнат вратите и който пил-пил!А пък за тези най-вещи бг коментатори относно пакистанци и индийци мога само да кажа че в последните 15 години е почти свръх невъзможно да се заселят на острова освен ако не са от тези с желаните професий - и ако минат изпита! А простичките българи, пък и с претенций, ще ги ритнат защото "хранели" англичаните! :)))))))))

17

Анонимен

преди 6 години

Острова е залят от пакистанци, индиици и всякакви африканци, а те хванали евро-емиграцията да дъвкат.

16

Шаран-БГ

преди 6 години

Точен е коментар 18 !!! Ако някой си мисли, че Велика Британия не се е договорила преди това със САЩ, жестоко се ***. Те са си роднина и се уважават. За да натиснат Европа чрез Меркел и Макрон, янките добре са си направили сметката и гледат да отърват "родата" от проблеми !! Предизвиквайки миграцията Щатите не приемат араПи - защо и Англия да се задавя с тях ??? Блеър е политик, нали? Английски...!? Какво очаквате ?

fallback