Снимка: БТА
fallback

Дрис Укабир, на името на когото е бил нает бусът, използван за атентата в Барселона, е заявил пред полицията в Каталуния, че са му откраднати документите.

Oще по темата

Това съобщи каталунският вестник "Вангуардия", цитиран от ТАСС. Дрис Укабир се е явил в полицията след съобщенията в медиите, че е замесен в атентата в Барселона - вестник "Вангуардия", цитиран от ТАСС.

Най-малко 13 човека са били убити при нападението днес, предаде Ройтерс, като се позова на радио Кадена Сер. Медията на свой ред цитира полицейски източници в столицата на испанската автономна област Каталуния.

В Туитър каталунската полиция потвърди смъртта на един човек. Тя съобщи и за 32 пострадали, 10 от които със сериозни наранявания, предава БТА..

По данни на изданието той решил да се обърне към правоприлагащите органи, след като видял снимката си в средствата за масово осведомяване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Някой

преди 6 години

До Анонимен27Е, то да беше само това! Прочетете в "свещената" библия как Онан е "влизал" при съпругата на брат си по незнам си кой ЕВРЕЙСКИ закон, и какво е правил. Прочетете също и какво са правили с баща си двете дъщери на Лот след като майка им се вкаменила защото се обърнала да погледне към Содом и Гомор когато господ започва да ги унищожава. И има хора които искат децатра в училище да учат това??? Гнусота и перверзии. ВСИЧКИ религии трябва да бъдат забранени според мен.

26

Анонимен

преди 6 години

При атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500; повечето от които умират от раните си. # Умират 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3-*** майори, 9-*** капитани, 3-*** депутати и множество граждани, включително деца. # Целта на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната, включително и цар Борис III. # Т.е.: БАШ-ТЕРОРИСТИТЕ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на МЕСТАН и любовно ГО целуна в устата . . .# от Уикипедия.

25

Анонимен

преди 6 години

Преди векове християните са правили същото.После Инквизицията е горила вещици и черни котки.Разликата е с около 700 години.Християнството също не е мирна религия.Добре че държавата е отделена от Църквата иначе щяхме да сме същите като муслините.

fallback