Снимка: Reuters
fallback

Хамбургската полиция издирва убиец, използвал стила на Джак Изкормвача. Хората са потресени, тъй като убиецът е разчленил жертвата си и е разпръснал части от нея из целия град. Някои парчета са открити на разстояние 25 км едно от друго, пише "Монитор"

Последното - седмо парче, е открито в канала Голдбек в Хамбург миналата седмица, пише местното издание "Hamburger Morgenpost", позовавайки се на полицията.

По информация на местния вестник жената е идентифицирана като 48-годишната Луси, изчезнала на 1 август тази година. Тя е работела като проститутка в хамбургския квартал "Св. Георг". Луси е от Екваториална Гвинея. Известно време е живяла в Испания, след което се мести в Германия, където започва да проституира, съобщава телевизия ARD.

Първата част от тялото на Луси е открито близо до брега на река Елба по-рано този месец. След няколко дни случаен минувач забелязва друга част близо до градски канал. Някои от парчетата са открити на 25 км едно от друго. Всички от тях обаче принадлежат на една и съща жертва, казва полицаят Хайке Уде пред "Hamburger Morgenpost".

Полицията още няма горещи следи, които да водят до убиеца, казва официалният говорител на хамбургската полиция.

Публични домове има в почти всеки германски град. „Нощните момичета“ могат да работят на договор или на свободна практика. Повечето избират втория начин, който обаче е доста по-опасен.

През юли месец тази година в Берлин бяха въведени по-строги регулации в бранша. Публичните домове вече трябва да кандидатстват за одобрение, преди да отворят врати. По този начин може да се гарантира, че местата отговарят на здравните и хигиенни изисквания в страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Андрешко

преди 6 години

Да не би да е някой сирийски Жак.

10

Анонимен

преди 6 години

Щомч е от Екваториална Гвинея е от черните със синкав оттенсък

9

Гостите на Меркел

преди 6 години

Някое от хабибитата на Меркел ще да е. Тепърва ще има простотии в Западнала Европа.

fallback