Снимка: БТА
fallback

 Белгийската полиция арестува мъж, който твърди, че е оставил автомобил зареден с експлозиви в Моленбек, предава Reuters.

Oще по темата

Властите изпратиха сапьорски отряд в квартал Моленбек. Заподозреният, който още не е идентифициран, принуди полицията да го преследва с автомобили.

Той бе задържан след като полицаите стреляха по гумите на автомобила му. "Когато полицията го арестува, той заяви, че има експлозиви. За да се избегне всякакъв риск, армията бе призована да провери", заяви говорител на прокуратурата в Брюксел, цитиран от "Фокус".

Журналисти, присъстващи на място заявиха, че са станали свидетели на две контролирани експлозии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 6 години

"Арестуваха мъж с експлозиви в Брюксел"Какви? В статията има само твърдения на база предположения. През миналия век при извършването на различни престъпления е имало много желаещи да се припознаят като извършители. С пускането на световната *** в Европа израз "хляб и зрелище" става все по-осезаем.Хубавото, че няма да почне война, както в Ирак, защото освен спонсори трябва да се оборудват и с оръжие.

5

Анонимен

преди 6 години

V Molenbek sa islqmisti antixristi.

4

Анонимен

преди 6 години

ДА, и си е купил експлозивите със социалните помощи, които белгийците му дават !!! Аххххх, защо го няма Хитлер.......но нищо, друг ще се появи......

fallback