Снимка: кадър "Нова телевизия"
fallback

Кола се вряза в пешеходци пред спортен център и в близост до джамия в северния английски град Нюкасъл. Има 6-има ранени, но полицията не смята, че инцидентът е свързан с тероризъм.

Сред ранените има и деца. Според съобщения на свидетели, групата е била от мюсюлмански поклонници, празнуващи Рамазан байрам, съобщи БНР.

Арестувана е 42-годишна жена.

Онлайн изданието на местния вестник „Нюкасъл кроникъл“ информира, че полицията не смята инцидента за свързан с тероризъм.

Свидетел е заявил пред репортер на вестника, че жената просто е загубила контрол върху управлявания от нея автомобил.

От Бърза помощ потвърдиха, че оказват помощ на хора, участвали в инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 6 години

За тази случка не се разшумя много. И приятел от Англия ми каза, че и там сее чуло но не се е отразило. Явно това се случва за да не се разпалва напрежение. Честно казано не ми пука за пострадалите нито ги съжалявам, все пак са агресивни завоеватели тръгнали да завладяват и ислямизират Европа, нали не си мислят, че това ще стане без жертви. Според мен трябва те първа да очакват агресия която ще прерасне във война и открит геноцид. Ще видим ислямски холокост!

32

Хех

преди 6 години

До Кери34Мда, много сте прав! Колко нападения има и на пазари, и на джамии, и къде ли не в тия държави откъдето идват терористите. Като се замисля - Нито едно не е извършено от НЕмюсулманин. Но крайно време е Меркел, Оланд и сие да бъдат арестувани и съдени за помагачество, всички *** които са дошли в ЕС от 5г. или по- рано да бъдат организирано извозени, и така всичко ще се оправи. Отново ще имаме ЕС за който едно време си мечтаехме, и в който влязохме с такова голямо желание.

31

Анонимен

преди 6 години

Ауу, колко тъжно! Горките те! Милите! Тц тц. Ами газеха "неверници", сега е време и тях да ги погазят. Да видят как е *** несретници.

fallback