Снимка: Reuters
fallback

Певицата Ариана Гранде е спряла световното си турне след терористичното нападение в Манчестър, съобщава TMZ.

Oще по темата

Източници, близки до звездата потвърждават пред изданието, че тя няма да излезе на концерта си в Лондон, заплануван за четвъртък и отменя концертите от европейското си турне в Англия, Белгия, Полша, Германия и Швейцария.

Ариана е неутешима ... "в истерия" след бомбардировките. Близък до звездата съобщи, че тя не е в състояние да изпълнява никакви песни, а екипът й е сериозно загрижен за сигурността й.

Мениджърът на Ариана, Скутер Браун, каза: "Ние скърбим за отнетия живот на децата и за техните близки в този страхлив акт" и добави, че всички ще се молят за жертвите и техните семейства.

Самата певица е била сломена от случилото се и е получила пристъп на истерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Josh Evens

преди 6 години

Аре спирайте да обиждате Ариана защото не си мислете че сте нещо повече от нея вие българите сте едни пълни *** не разбирате болката у хората не знаете какво е да разбереш че на твой концерт са починали над 20 души нямам думи като чета какво са писали някой хора вие сте бездушни гледате да сте център на вниманието нямате и понятие от чувството да си съпричастен затова никой не ви уважава вас българите защото сте пълни бездарници.

22

Партизанката

преди 6 години

Коя е тази?

21

един там

преди 6 години

До Дръндер,То такива моменти в Европа има всеки ден! Всеки ден в Донбас загиват невинни хора, само че не съм видял Европа много-много да се е стреснала от този факт и да предприема сериозни действия за прекратяване на конфликта там!Тази кифла пък и реакцията й спрямо инцидента, въобще не мисля и да я коментирам!

fallback