Снимка: БТА
fallback

Мъжът, който уби четирима души край британския парламент, е бил в Саудитска Арабия три пъти и е преподавал там английски език, заяви посолството на близкоизточното кралство в Лондон, цитирано от Асошиейтед прес.

Oще по темата

В съобщението се казва, че Халид Масуд е преподавал английски в Саудитска Арабия от ноември 2005 до ноември 2006 г. и отново от април 2008 до април 2009, пише БТА.

Той е имал работна виза. Посетил е отново страната за шест дни през март 2015 г. чрез туристически агент.

Саудитските сили за сигурност не са го следели и той не е имал криминално досие там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 7 години

В Саудитска Арабия е затвърждавал демократичните си възгледи вероятно ...

14

Гост

преди 7 години

Василковски да напише "UK taxi rapes" и да се ограмоти за епидемията от изнасилвания от мюсюлмани таксиметрови шофьори. Британски съдия предупреждава, че никоя жена не трябва да се чувства в безопасност в такси. Да прочете също за случая "Disappearance of Charlene Downes" и как полицията е прикривала престъпленията срещу 60 малолетни и непълнолетни момичета. Също и за случая в Aylesbury, където момиче и приятелката и са предавани за сексуални контакти с 60 мъже с азиатски и мюсюлмански произход.

13

дачко

преди 7 години

След като на цял свят е ясно че средновековния режим в С.Арабия стои зад всякъкъв вид тероризъм по света защо ни една бомба не хвърлиха там?Колко години още ще се кичим с цветя и съпричастност на фона на ухабизма.Ал кайда,ИДИЛ и прочие всичко е проектура на саудитското разузнаване.Двойните стандарти показват зависимото състояние на цялата цивилизация от един петрол.През 70-те врътването на кранчето докара криза в САЩ и ЕИО която изстреля СССР на водеща позиция.И сега възхада на Путин страхува.

fallback