Снимка: БТА
fallback

Осмината арестувани след вчерашния атентат в Лондон са заподозрени в подготовка на терористични нападения, съобщи лондонската полиция, цитирана от Франс прес и Ройтерс.

Oще по темата

Полицията уточни, че седем души са задържани в Бирмингам и един в Лондон. Полицейските операции продължават в Брайтън, в източен Лондон и в Кармартъншър, в Уелс. Извършват се обиски на няколко адреса, свързани с разследването, в което участват стотици следователи, посочва БТА.

От ранените в атентата "петима души са в критично състояние, а двама са между живота и смъртта", гласи съобщението на полицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

СЛАБА РАБОТА

преди 7 години

Шест деца на път за църква, премазани от пиян шофьор в Симеоновград 24.04.2011 г.

12

Анонимен

преди 7 години

Великите английски служби показаха, ме са само надут балон. Защо не са арестувани по-рано тези изверги? Западната толерантност е толкива вредна, толкива самоубийствен. Българите сме били груби и диви, че не искаме нито един амуджа у нас! Ние добре знаем, на муслимите не може да се вярва! Да си живеят в Турция и С.Арабия но нямат работа в християнски страни. В Англия отдавна се позволява крайни ислямисти да демонстрират омразата към Християнството и самата Англия. Започнаха да избиват! До кога?

11

Таси

преди 7 години

Във Великобритания от години се подготвяли джихадисти .Като го знаят полицията и МИ-5 защо не са арестувани?Роднините на жертвите трябва да спрат с тъпата толерантност и да организират протести денонощно като в Румъния,докато се вземат крути мерки. По БНТ казаха , че този бил учител по английски!!! Затваряне на Европа и пререгистрация на всички дошли и родени неевропейци.който не желае Европа си търси друго място!

fallback